5 modetrender vi ser overalt i 2019

by admin

Hvem sier nyttår, sier ny garderobe. Bra! Selvfølgelig vil jeg holde mesteparten av klærne mine, men jeg liker fortsatt å oppdatere garderoben min ved å gi noen trender i året som jeg liker. Så jeg har satt sammen en liste over klær og tilbehør som du sikkert vil se i 2019.Le short de cycliste

Cycling Shorts

Det tok meg lang tid å elske denne mote , Nå som jeg vet hvordan jeg skal ordne det, får jeg mer og mer smak og det er definitivt en titt jeg skal ta denne sommeren.

Le Blazer oversized

Blazer er alltid med deg år etter år. Det blir bare gjenoppfinde hvert år. For år 2019 er blazeren ganske stor, i stedet for justert.

Grønn og neon gul

En farge som slår, vil du ha en? Her er en! Grønn og neon gul er tilstede hvis den ikke allerede er i butikkene. Et lite triks for å mestre neontrenden: Gi nøytrale nøytrale farger som svart eller beige.

Retro øredobber

Velg gullstil øredobber i retrostil for å fullføre antrekket ditt. Øreringer med ovale, runde former er for tiden svært populære og gir ansiktet et fint lyspunkt.

Chunky Sneakers

Du finner disse skoene i forskjellige størrelser. Pass på å velge en størrelse som ikke vil deformere silhouetten din for mye. På den annen side synes det å ha en stor fot. Hvis det er ordnet riktig, kan du skape et fint utseende. Ordne det med en maxi skjørt eller med dine rutete bukser.